WebPagetest Forums
About cache from static server. - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Optimization Discussions (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: About cache from static server. (/showthread.php?tid=10739)



About cache from static server. - grupoalianzaempresarial - 03-15-2012 02:38 AM

What can I do if I want to catch jpg,png in explorer (in test only catch js and css) when you have a different server for static content?, look at the test in explorer:

http://www.webpagetest.org/result/120314_DX_3K318/

and now in chrome:

http://www.webpagetest.org/result/120314_ZM_3K35V/

Every time I browse the website, load again the images in explorer, in chrome doesn't happen.


RE: About cache from static server. - lsub - 03-18-2012 02:01 AM

From Google Page Speed
Quote:Set the Vary header correctly for Internet Explorer.
Internet Explorer does not cache any resources that are served with the Vary header and any fields but Accept-Encoding and User-Agent. To ensure these resources are cached by IE, make sure to strip out any other fields from the Vary header, or remove the Vary header altogether if possible



RE: About cache from static server. - grupoalianzaempresarial - 03-26-2012 03:41 AM

Thanks!!!