WebPagetest Forums
Not getting results when hitting a device - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Not getting results when hitting a device (/showthread.php?tid=12553)



Not getting results when hitting a device - mirm - 09-13-2013 08:44 AM

I have been unable to get results from a simple script when hitting a device. I am sending location=Dulles_iOS but I don't get screenshots or data. Running the same simple script hitting location=Dulles_IE9 works fine.

logData 1
navigate https://www.url.com

What am I missing? Please help.


RE: Not getting results when hitting a device - pmeenan - 09-14-2013 05:20 AM

Sorry, the mobile agents don't support scripting. Your best bet in that case is to use the Chrome browser from "Dulles Thinkpad" and enable mobile emulation on the Chrome tab. It's not perfect but it is pretty good for testing mobile.


RE: Not getting results when hitting a device - mirm - 09-14-2013 08:33 AM

I'm a little confused. In an email you mentioned that to run a script against a mobile device I needed to pass the matching location id. I am running scripts using the batch command-line tool.


RE: Not getting results when hitting a device - pmeenan - 09-16-2013 11:37 PM

To run a test against a mobile device you need to pass the proper location ID for that device. Scripts don't work on mobile though, only straight-up URLs and it behaves the same in the UI or through the API (which is really using the same interface as the UI anyway).


RE: Not getting results when hitting a device - sivicencio - 10-08-2013 02:43 PM

Is there any plan to add scripting support for mobile agents? Like a date?