Current time: 08-13-2020, 10:34 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ads are slowing my site
05-04-2012, 11:49 PM
Post: #9
RE: Ads are slowing my site
I am struggling with this. Here is what I have done.

Firstly, I am using this code in place of where my advert was:

Code:
<!--CW replacement-->
<div style="width:300px; height:250px; background-color: #F2F2F2;">
<div id="load_top1"></div>
</div>

Then, right at the end of the footer after my Google Analytics tag, I am using this code:

Code:
<!--Load CW ad-->

<div id="load_top_footer" style="display: none;">
<script  src="http://tag.contextweb.com/TagPublish/getjs.aspx?action=VIEWAD&cwrun=200&cwadformat=300X250&cwpid=521268&cwwidth=300&cwheight=250&cwpnet=1&cwtagid=100009"></script>
</ div>
<script type="text/javascript">
window.onload = function () {
document.getElementById ('load_top1'). appendChild (document.getElementById ('load_top_footer'));
document.getElementById ('load_top_footer'). style.display ='';
}
</ script>

When I load my webpage, I can see the 300x250 placeholder there, but the advert never shows. Have I put my code in the wrong area or something?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-27-2012, 02:22 AM
RE: Ads are slowing my site - pmeenan - 04-27-2012, 04:20 AM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 04-27-2012, 07:30 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-28-2012, 10:24 PM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 04-30-2012, 05:41 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-30-2012, 07:03 PM
RE: Ads are slowing my site - pmeenan - 05-01-2012, 08:51 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 05-04-2012 11:49 PM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 05-05-2012, 07:07 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)