Current time: 12-06-2019, 03:48 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ads are slowing my site
05-05-2012, 07:07 AM (This post was last modified: 05-05-2012 07:09 AM by lsub.)
Post: #10
RE: Ads are slowing my site
Opsss, Blush I don’t know.

I made a test with your pages, and for IE this works. ( http://www.galaxiagolf.com/recent3.html )
http://www.webpagetest.org/result/120504...reen_shot/
But don’t for Google Chorme nor for Firefox.
For your example I put the background in red, is more striking.

This technique works in all browsers (or that is I think), for me work for all browsers ( http://www.galaxiagolf.com/forum.php )

I think it's possible that your pages there is some js error or other conflict, then don’t load the last (I don’t know sure)
Another issue, you must put one, and only one, window.onload

Pmeenan, I think don’t violate the TOS, nor iframe, nor ajax, nor modify code … but is a very good question.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-27-2012, 02:22 AM
RE: Ads are slowing my site - pmeenan - 04-27-2012, 04:20 AM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 04-27-2012, 07:30 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-28-2012, 10:24 PM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 04-30-2012, 05:41 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 04-30-2012, 07:03 PM
RE: Ads are slowing my site - pmeenan - 05-01-2012, 08:51 AM
RE: Ads are slowing my site - Jon12345 - 05-04-2012, 11:49 PM
RE: Ads are slowing my site - lsub - 05-05-2012 07:07 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)