MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
setDNSName is not working in the script
Current time: 02-25-2021, 07:12 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
setDNSName is not working in the script
07-23-2014, 12:51 AM
Post: #1
setDNSName is not working in the script
Hi all,

I have run some tests today by the following script (all site names and CNAME changed)

navigate http://www.site.com
setDNSName http://www.site.com test.cdn.com

But setDNSName command was not used, because I could see the site to be loaded from the real origin. I have been running similar tests using the script many times before and all was OK. But now it is not working with all the sites I've tried. I have even tried to enter the setDNSname to the non-existing CNAME, and I still would get a normal page from the origin.
If I open some of my old tests using the links I have saved and re-run the test with the same settings, it works and I get the page over the proxy I specify with setdnsname.

Development team, have you been changing something with scripting? I would be very grateful, if you could take a look at this issue ASAP.
I have tried using setDns to specify the IP address of the proxy server, and it works OK. But it is not suitable for me, because I need the CNAME record to be used.

Thanks,

Rokas
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
setDNSName is not working in the script - rokas - 07-23-2014 12:51 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)