MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Can't start browsers
Current time: 01-16-2021, 12:37 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't start browsers
07-26-2016, 02:05 AM (This post was last modified: 07-26-2016 03:40 AM by Kevin Tierney.)
Post: #1
Can't start browsers
The test agent and server are communicating, but when I start a test for Chrome or Firefox, the test times out saying it was waiting for the browser to start. Both browsers start from the command prompt window using the "exe" path value in wptdriver.ini with no "options" string. I've set WPTDIR to point to the directory containing the extension directory, although when I start Chrome from the command line using the "options", it reports the manifest file is unreadable or corrupt, and starting from the server gives the same time out error. Am I setting something incorrectly? Thanks.

P.S. The connection setting is "Native", to bypass traffic shaping, because dummynet and ipfw aren't installed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-26-2016 02:05 AM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-26-2016, 11:24 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-27-2016, 04:29 AM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-27-2016, 10:11 PM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 04:18 AM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-29-2016, 05:52 AM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 10:05 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-29-2016, 10:35 PM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 11:31 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-30-2016, 05:53 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)