Current time: 03-05-2021, 02:03 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OUCH! No persistent connections + SSL
02-24-2010, 08:34 AM
Post: #2
RE: OUCH! No persistent connections + SSL
We have been checking our site using your tool and have found it very useful! We do have a question regarding the results related to Keep Alive. We are running Apache with a Proxy to Lighttpd for static files. Both Apache and Lighttpd have Keep Alive turned on we see Keep-Alive in the response headers. Below are the Response Headers for two different files. One being served by apache and one being served by lighttpd. The tool consistently shows that Keep Alive is not working for any of the files we are serving. I was hoping you could shed some light on what we might be doing wrong or any changes we can make to our webserver configuration files to make sure that Keep Alive is being utilized effectively.
Here is a link to a recent test we have done. Thanks in advance for any information you can provide!

http://www.webpagetest.org/result/100223...5931cbb6a/

Date Tue, 23 Feb 2010 22:32:11 GMT
Server lighttpd/1.4.23
Expires Fri, 26 Mar 2010 22:32:11 GMT
Cache-Control max-age=2678400
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Last-Modified Tue, 23 Feb 2010 18:44:21 GMT
Content-Type text/css
Content-Length 1979
Keep-Alive timeout=10, max=1000
Connection Keep-Alive

Date Tue, 23 Feb 2010 22:32:11 GMT
Server Apache/2.2.14 (Fedora)
Last-Modified Wed, 17 Feb 2010 19:56:54 GMT
Accept-Ranges bytes
Cache-Control max-age=2592000
Expires Thu, 25 Mar 2010 22:32:11 GMT
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 21668
Keep-Alive timeout=10, max=1000
Connection Keep-Alive
Content-Type text/css
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: OUCH! No persistent connections + SSL - dstarr@allofe.com - 02-24-2010 08:34 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)