MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Start Render improves when Capture Video selected
Current time: 11-28-2020, 03:00 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start Render improves when Capture Video selected
03-31-2011, 08:10 PM (This post was last modified: 03-31-2011 08:13 PM by Marvin.)
Post: #1
Start Render improves when Capture Video selected
Here's a possible bug I've observed:

When performing tests of my site, I've observed that my Start Render improves dramatically when I select the Video > Capture Video feature.

This is an unexpected result. I would expect the test results to be unaffected by this test feature.

Here are couple of examples. The first is a test from Los Angeles. First with, and then without, the video selected. And the test after that one compares the same from New Zealand.

Please observe how the selection of the video improves Start Render. It completely changes the relationship between the vertical Green line (Start Render) and the vertical Blue line (Load Time) on the following screenshots.

Los Angeles, no video http://www.webpagetest.org/result/110331_9B_9PZV/
[Image: 1_waterfall.png]


Los Angeles, Capture Video is selected http://www.webpagetest.org/result/110331_2T_9PYS/
[Image: 1_waterfall.png]


New Zealand, no video http://www.webpagetest.org/result/110331_BY_9PZJ/
[Image: 1_waterfall.png]


New Zealand, Capture Video is selected http://www.webpagetest.org/result/110331_PB_9Q2X/
[Image: 1_waterfall.png]

Marvin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Start Render improves when Capture Video selected - Marvin - 03-31-2011 08:10 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)