Current time: 12-16-2019, 08:06 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bounce rate through the roof
03-09-2013, 11:11 PM
Post: #1
Bounce rate through the roof
http://www.cavtatvillas.com

Built the site using moonfruit and it used flash tech... Recently they rolled out html5, but I am not yet migrated. However I am experiencing incredible high bounce rates, in. Russia, Ukraine china and France.... Is there anything I can do?? Tried testing in some locations it looked reasonable and others not so good.... But question remains is it a question of my content or the actual webmasters issue..??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 04:54 AM
Post: #2
RE: Bounce rate through the roof
Do you have a performance test to share with questions? If not I'll probably bounce the thread since this site isn't really for talking about SEO.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 07:31 AM
Post: #3
RE: Bounce rate through the roof
(03-13-2013 04:54 AM)pmeenan Wrote:  Do you have a performance test to share with questions? If not I'll probably bounce the thread since this site isn't really for talking about SEO.

http://www.webpagetest.org/result/130312_5D_1C83/

.... Am using the moonfruit.com webbuilder. Is there anything I need to do?? Or is it just a weakness of moonfruit hosted sites . As you can see with times the bounce rate is consistent
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 08:49 AM
Post: #4
RE: Bounce rate through the roof
- The huge number of flash objects does not really make sense

- Looking at the Repeat View it would be good to use 'Cache-Control: max-age=*time*, public' instead of the ETag as this would avoid the 304s and make the site a little bit faster
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 10:55 PM
Post: #5
RE: Bounce rate through the roof
I re-ran the test and it looks a lot better this morning: http://www.webpagetest.org/result/130313_CH_F9B/

What I'd worry about is why the page was blank when you ran the test and why different objects looked to be taking a REALLY long time (looked like a hosting issue).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)