Current time: 12-01-2020, 12:02 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Is this a bug? Does not make sense.
05-27-2020, 08:45 AM
Post: #1
Is this a bug? Does not make sense.
See the waterfall the row with red background: https://www.webpagetest.org/result/20052...view_step1

"An expert is a person who knows what he should ask, applying his intelligence, knowledge and experience with success to the specific case, and who is able to provide a sensible and a highly contextual direction."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-27-2020, 08:55 AM
Post: #2
RE: Is this a bug? Does not make sense.
to elaborate on the above, very often now we are getting this resource loading:

2: https://offlinepages-pa.googleapis.com/v...eBundle...

from a google search it appears this is a browser invoked check when 3G cuts out or has cut out and internet is restored.

Ofcourse this is sending alarm bells to our SEO partner (SEOWorkers) as it drastically increases page loading time, but this is not something coming from the website at all.

In fact sometimes it appears the page is not fetched at all as if the mobile device has totally lost connectivity.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-31-2020, 03:48 AM
Post: #3
RE: Is this a bug? Does not make sense.
Fixing this error is outside your control.

If this is important to fix, you'll open a support ticket with Google... then prepare yourself for no response + maybe someday they'll fix the problem.

Like help speeding up your site? Skype me @ ID davidfavor for a quote. Be sure to include your site name in your Skype Add Contact request.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)