Current time: 09-21-2020, 01:25 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to install/setup webpagetest
12-07-2010, 07:55 AM (This post was last modified: 12-07-2010 07:56 AM by pradmaddi.)
Post: #3
RE: Unable to install/setup webpagetest
Pat, Thank you so much for your assistance. I have made little progress with your instructions, I have added my user credentials into urlblast.ini and it actually showed me the test result page, but everything is empty including the waterfall diagrams.

Load Time First Byte Start Render Time Requests Bytes In Time Requests Bytes In
First View 0.000s 0.000s 0.000s 0.000s 0 0 KB 0.000s 0 0 KB

This time, URLBlast actually says its running, and shows rebooting in 655 mins and also the cpu usage, but for some reason it is not actually performing the test. Is that in anyway depends on the "ipfw.cmd", when I try to start ipfw.cmd manually I am getting some socket failed errors like below

C:\Web Site\dummynet>ipfw.cmd

C:\Web Site\dummynet>set CYGWIN=nodosfilewarning

C:\Web Site\dummynet>ipfw -q flush
my_socket failed 2, cannot talk to kernel module
ipfw: socket

C:\Web Site\dummynet>ipfw -q pipe flush
my_socket failed 2, cannot talk to kernel module
ipfw: socket

I have also attached a screenprint of my test results page here.

Thanks in advance.


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Unable to install/setup webpagetest - pradmaddi - 12-07-2010 07:55 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)