Current time: 08-04-2020, 08:05 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error 204 Undefined - Help
06-18-2020, 07:35 AM
Post: #1
Error 204 Undefined - Help
We have worked hard on producing a PWA and we're on the final stretch. The problem we're having is that when doing a test at webpagetest.org and using an emulated Moto G4 with Chrome, we are getting a bunch of undefined 204 responses in the waterfall. I am finding it almost impossible to debug since I don't see it in dev tools and there is nothing actionable in the header requests. Initiator line is always blank "" although it appears it is looking for an image.

The app seems to function as it's supposed to but obviously something is wrong. From document complete to fully loaded, these are causing an additional 1 second of wait time and it matches a lighthouse test for Time to Interactive. The site is pressertech.com and it is a wordpress 5.4 site.

Here is a copy of a recent report from webpagetest.org https://webpagetest.org/result/200617_SJ...view_step1

Any help would be appreciated. Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-10-2020, 06:58 AM
Post: #2
RE: Error 204 Undefined - Help
After months of going crazy over this, it turns out that WPT is the only site to notice and report. My site is setup as a Progressive Web App and I needed to specify additional apple-touch-icon sizes in the manifest. It's an easy fix but bloody difficult to find since an undefined doesn't tell you much.

Anyway, just replying to the thread in case some other poor bugger is spending months frustrated by this. Cheers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)